[Freelance] Release to Get (Chapter 4/END)

cats

Title                  : Release to Get

Author              : Lie SooHyun

Length             : Chaptered

Rating             : PG-13

Genre               : School-Life , Romance , Friendship , Brothership

Cast                  : ByunBaekhyun [EXO] , Kim Taeyeon [GG] , Im Yoon Ah [GG] , Oh Sehun [EXO]

Other Cast       : ByunBaekJin [Baekhyun’s Sister] , Kim Joongwon [Taeyeon’s Brother] , ByunSeung Mi [D-UNIT aka. Baekhyun’s Little sister] ,Luhan [EXO]

Note                  : Mohon maaf atas keterlambatan updatenya . Semoga readers semua belum jenggotan nungguin ff membosankan ini ^^ . Happy Reading ^^

Continue reading

[Freelance] Miracle in December – EXOTaeng

miracleindecemberreq

Title                 : Miracle in December (EXOTaeng)

Author             : shndylfha

Length             : Oneshoot

Rating             : PG 15

Genre              : Angst, Love, Romance

Main Cast        : EXO member without Luhan, Sehun, Chen and DO with Kim Taeyeon

Poster              :LeeHwara Art at highschoolgraphics.wordpress.com

Ost                  : EXO – Miracle in December, My Turn To Cry, The First Snow

Author Note    : Halo^^ aku EXOTaeng shipper, jadi wajar aja kalo semua pairingnya sama Taeyeon, ini cerita cinta masing-masing member. Dan maaf untuk late postnya, rencana awal mau dikirim pas bulan desember lalu bertepatan dengan keluarnya Miracle in Decembernya EXO. Cuman karena laptop rusak dan gak bisa diperbaikin, makanya baru bisa post sekarang karena udah ada laptop yang baru, untung aja harddisk dari laptop lama bisa di jadiin external disk dan bisa ngelanjutin FF ini. Mudah-mudahan masih ada yang mau nge baca yah:’)

Disclaimer         : This is just fanfiction. All the stories are fiction. If there are same tittle or same story it just an accident. This is PURE REALLY from my mind. Don’t bash and critic allowed^^

Continue reading

[Freelance] Just To Of Us [둘이서 한잔해]

UNKNOWN_PARAMETER_VALUE

 “Just TwoThe Us[둘이서 한잔해]

Writing by Taengkerbell Kim

Starting of Kim TaeYeon | Byun Baekhyun

Romance | Sad | Hurt

Other cast find by yourself

Leght : Oneshoot

 Disclaimers :

Typo everywhere x_x Don’t bash don’t judge and please appreciate it. Gomawo readers~ sorry for typos, imperfection is human!

Note :

Ini fanfic pertama yang berani aku share diblog. Yaa… aku ini bukan tipikal orang yang pede nge-share karyanya sendiri, apalagi ff x_x Maaf banget kalo bahasa aneh dan kurang rapih. Gomawo juga yang udh baca ff ku ^^ Sebelumnya ff ini udh aku share di facebook pribadi aku dengan cast berbeda, jadi kalo nemu ff yang sama kaya ini tolong jangan di clam plagiat 🙂 Ini linknya :

https://www.facebook.com/notes/ambar-tri-astuti/fanfiction-just-to-of-us/598807816870272

 

Continue reading

[Freelance] Talking to The Moon

talking to the moon

Title: Talking to The Moon

Writing by Monstaxr (@lyaulaul / @byundbee)

Cast:

Byun Baekhyun – Kim Taeyeon

Other Cast:

Find it by your self!

Oneshot 3K+ Words | Teen | Sad – Romantic – Angst

Disclaimer:

I don’t own the cast. But the storyline and the plot is mine. Everything here belongs to God and their family, their agency too. I just used their physical representation.

Copyrighted ©monstaxr 2014 All Right Reserved

Continue reading

[Freelance] Only You (Chapter 2)

Baekyeon only you . taewinkim fanfiction

Title : Only You (Chapter 2)

Author : Taewin Kim

Main Cast : Byun Baekhyun (EXO) , Kim Taeyeon (GG)

Other Cast : Find for your self.

Genre : Romance , Friendship , School-life

Rate : PG-15

A/N : Annyeong ^^ Gomawo buat yang udah baca+ kasih coment. Mian lama lagi banyak tugas  >.< . Jadi susah banget dapet feel-nya. yaudah langsung aja deh Happy reading ^^.

 

Warning!! Typo bertebaran xD.

 

DON’T LIKE JUST DON’T READ .

Continue reading

[Freelance] The Cursed Angel (Chapter 6)

The Cursed Angel

Author             :  _agrn

Main Cast        : Tiffany,Yoona, Jessica, Taeyeon, Seohyun
Suho, Luhan, Baekhyun, Baekhyun, Sehun.

Genre              : Romance, Fantasy, Family, Angst, Friendship.

Rate                 : PG 15

Length             : Multichapter

A/N                 : Sorry for the really late update guys ;; Happy Reading~

Continue reading