[Freelance] I Will Get You, Im Yoona! (Chapter 6)

i-will-get-you-im-yoona-2_kim-sooki_melurmutia

Title : I Will Get You, Im Yoona! (Chapter 6)

Author : Kim Sooki

Leght : Chapter

Rating : PG –  15

Genre : School-Life, Romance, Angst

Main Cast :

Oh Sehun | Im Yoona | Xi Luhan

Other Cast :

Tiffany Hwang | Seohyun | Hyoyeon | Kwon Yuri

  Continue reading

Advertisements

[Freelance] Miracle in December – EXOTaeng

miracleindecemberreq

Title                 : Miracle in December (EXOTaeng)

Author             : shndylfha

Length             : Oneshoot

Rating             : PG 15

Genre              : Angst, Love, Romance

Main Cast        : EXO member without Luhan, Sehun, Chen and DO with Kim Taeyeon

Poster              :LeeHwara Art at highschoolgraphics.wordpress.com

Ost                  : EXO – Miracle in December, My Turn To Cry, The First Snow

Author Note    : Halo^^ aku EXOTaeng shipper, jadi wajar aja kalo semua pairingnya sama Taeyeon, ini cerita cinta masing-masing member. Dan maaf untuk late postnya, rencana awal mau dikirim pas bulan desember lalu bertepatan dengan keluarnya Miracle in Decembernya EXO. Cuman karena laptop rusak dan gak bisa diperbaikin, makanya baru bisa post sekarang karena udah ada laptop yang baru, untung aja harddisk dari laptop lama bisa di jadiin external disk dan bisa ngelanjutin FF ini. Mudah-mudahan masih ada yang mau nge baca yah:’)

Disclaimer         : This is just fanfiction. All the stories are fiction. If there are same tittle or same story it just an accident. This is PURE REALLY from my mind. Don’t bash and critic allowed^^

Continue reading

[Freelance] The End of Fairytale (Chapter 2)

The End of The Fairytale poster

Title
The End of The Fairytale : 2

 

Author
L’Cloud

 

Length
Three Shot

 

Rating
PG 18+

 

Genre
Romance

Angst

 

Main Cast
Taeyeon

Sehun

Luhan

 

Author Note

Hey, comeback with the second part. Semoga gak jadi bosenin okay. Dan apapun endingnya ntar, sama Sehun atau sama Luhan, semoga nggak akan jadi masalah. ^^ makasih buat supportnya. Dan skali lagi aku 96 Line, jadi boleh panggil aku kakak adek atau lily aja. ^^

Continue reading

[Freelance] Edelweis

Edelweis (houseofjinnie.wordpress.com)

Edelweis

.

Neo Xenon

.

| Kim Joonmyun, Kim Taeyeon, Park Yoochun | PG-13 | Oneshot | Romance, Angst | The cast are belong to themselves, parents, management and God. I just borrow the name for my story. This story is mine and original by me, so don’t be a plagiator! Sorry if you got the typo. Keep RCL. Inspired by my imagination. Cover by CSJ Art (houseofjinnie.wordpress.com) |

Continue reading

[Freelance] Talking to The Moon

talking to the moon

Title: Talking to The Moon

Writing by Monstaxr (@lyaulaul / @byundbee)

Cast:

Byun Baekhyun – Kim Taeyeon

Other Cast:

Find it by your self!

Oneshot 3K+ Words | Teen | Sad – Romantic – Angst

Disclaimer:

I don’t own the cast. But the storyline and the plot is mine. Everything here belongs to God and their family, their agency too. I just used their physical representation.

Copyrighted ©monstaxr 2014 All Right Reserved

Continue reading

[Freelance] Confessions (Chapter 6)

jbrQRBZ97VvXc1

Judul:Confessions (chapter 6)

Author: Jung Eun Gi

Rating: PG-15

Length: chaptered

Genre: romance,angst,family

Main cast: Jessica Jung, Kris Wu

Support cast: Krystal Jung, Suho, Im Yoona, others find in the stories

Author’s note: cerita ini murni dari hasil pemikiran otakku, so don’t bash don’t judge and please appreciate it. Please tinggalkan jejak setelah membaca sebagai gomawo readers~ sorry for typos, imperfection is human! Enjoy reading ^^

Poster by http://www.minus.com/baboracoon

Continue reading